GILLES LUNCHROOM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gilles Lunchroom. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2024 om 14:53 Heeeeeerlijk gegeten en zeer optijd geleverd top !
30 okt 2023 om 16:34 Is heel snel bezorgd, het broodje was lekker
6 okt 2023 om 15:55 We ordered Bahn but it was awful, it was just a baguette with sloppy chicken/porc and one cucumber slice. It took over an hour to deliver while the location was really nearby.
25 jun 2023 om 19:26 We ordered 5 bahn mis and the tofu was really awful. There was some sort of slimey sauce that they used which was not tasty and meant I couldn’t finish eating it. The pork was decent but the chicken also had the slimey gravy so also not great.
23 feb 2023 om 14:55 nvt
9 nov 2022 om 14:19 Stokbrood was wel redelijk tot goed, maar alles vrij slordig. Er zat ook sla op het stokbroodje met warme omelet en dat is echt niet lekker
30 sep 2022 om 14:11 De broodjes waren niet best, aan het broodje zalm zat ook filet American en weinig zalm erop. Ook erg slordig belegd, voor ons geen 2e keer helaas Veel geld voor niet zo'n beste broodjes.
6 sep 2022 om 16:01 Super optijd en heerlijke lunch
5 aug 2022 om 15:51 Mijn adres gekoppeld aan account is Boompjes 40, ik werd gebeld door u en heb dit bevestigd, bestelling is uiteindelijk bezorgd op weena zuid.k zat hier met klanten, ik heb e hier op boompjes achtergelaten en heb eten zelf op Weena opgehaald, slecht
27 mrt 2022 om 16:35 Helaas 2 uur en 35 minuten gewacht, voor de duidelijkheid dit is een klacht naar thuisbezorgd en niet naar het restaurant gezien zij los staan van de bezorging. Bezorging nooit aangekomen en geld afgenomen