GILLES LUNCHROOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gilles Lunchroom. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 14:19 Stokbrood was wel redelijk tot goed, maar alles vrij slordig. Er zat ook sla op het stokbroodje met warme omelet en dat is echt niet lekker
30 sep 2022 om 14:11 De broodjes waren niet best, aan het broodje zalm zat ook filet American en weinig zalm erop. Ook erg slordig belegd, voor ons geen 2e keer helaas Veel geld voor niet zo'n beste broodjes.
6 sep 2022 om 16:01 Super optijd en heerlijke lunch
5 aug 2022 om 15:51 Mijn adres gekoppeld aan account is Boompjes 40, ik werd gebeld door u en heb dit bevestigd, bestelling is uiteindelijk bezorgd op weena zuid.k zat hier met klanten, ik heb e hier op boompjes achtergelaten en heb eten zelf op Weena opgehaald, slecht
27 mrt 2022 om 16:35 Helaas 2 uur en 35 minuten gewacht, voor de duidelijkheid dit is een klacht naar thuisbezorgd en niet naar het restaurant gezien zij los staan van de bezorging. Bezorging nooit aangekomen en geld afgenomen
30 jan 2022 om 23:14 Super lekker! Voor ‘t eerst hier besteld en ga zeker vaker bestellen!! Service ook goed!
19 jan 2022 om 15:23 Weer heerlijk gegeten en precies op tijd super bedankt
18 okt 2021 om 15:31 Heel lekker bereid :)
9 okt 2021 om 20:33 Broodje was van dat standaard afbakbrood, vega vietnamees-geinspireerde beleg was wel smakelijk. Salade viel tegen.
31 jul 2021 om 20:05 Broodje bahn mi met kip viel tegen. Erg nat en zompig broodje. De kip had een soort gelei er om heen, vraag me af of het nog goed was..
21 jun 2021 om 12:02 Banh mi was een paar plakjes vlees en groente. Schandalig. Broodje (verplicht) met kaas moeten bestellen, zonder kaas geleverd. Saus was keihard. Zeer slechte eerste indruk, echt rampzalig.
4 jun 2021 om 15:03 De soep had een ongename geur , en ik had shortcake besteld , maar kreeg een veel te harde cookie , geen bericht vooraf dat er een er verandering in de bestelling was